Afscheid nemen is iets persoonlijks. Dat hoef je niet alleen met Mieke Telkamp te ervaren. Ik zorg voor een speciale compositie, soundscape of remix. Gemaakt voor of met de hoofdpersoon die afscheid gaat nemen. Daarbij gaat het niet alleen om het eindproduct maar ook om de begeleiding en verwerking in de vorm van een creatief proces.

Wat bied ik?
Een compositie, remix of geluidswandeling door iemands leven. Gemaakt voor, en zo mogelijk met de hoofdpersoon, of met zijn of haar dierbaren. Misschien wil iemand zelf nog iets vertellen of doorgeven. Dat kan met je favoriete muziek, je eigen compositie, een boodschap, of met een opname van je favoriete plek in Italië.

Hoe werkt het?
Ik maak samen met de opdrachtgever een plan op maat. Dat kan een een kort proces zijn waarbij ik een muziekstuk of collage maak voor een uitvaart of afscheidsbijeenkomst. Het kan ook een creatief proces zijn, dat ik samen met de hoofdpersoon vormgeef.

Wie ben ik?
Ik ben Ivo Bol, componist, muzikant en performer. Ik werk daarnaast al jaren in de GGZ. Mijn talent ligt bij mijn verbeeldingskracht en empathie. Ik maak muziek met geluiden die ik om me heen vind of verzamel als ik op reis ben. Geluiden die me inspireren en die ik een eigen verhaal laat vertellen.

foto: Koos Breukel

Wat kost het?
Wat iemand zelf wil of kan missen. Een redelijke richtprijs voor een ZZP-er is € 45 p/u.

Bel of mail me gerust en vrijblijvend

ivobol@xs4all.nl
06 28320408