Afscheid nemen is iets persoonlijks. Dat kan je op heel veel verschillende manieren beleven of organiseren. Ik zorg voor een speciale compositie, soundscape of remix. Het liefst doe ik dat samen met de hoofdpersoon die afscheid gaat nemen. Om iets mee te geven aan de nabestaanden, en te helpen bij de verwerking van het verlies.

Wat bied ik?
Een compositie, remix of geluidswandeling door iemands leven. Gemaakt voor, en zo mogelijk met de hoofdpersoon, of met zijn of haar dierbaren. Misschien wil iemand zelf nog iets vertellen of doorgeven. Dat kan met een bijzondere mix van je favoriete muziek, je eigen compositie, een boodschap, of met een opname van je favoriete plek in Frankrijk. Ik denk mee over de presentatie hiervan tijdens de uitvaart.

Hoe werkt het?
Ik maak samen met de opdrachtgever een plan op maat. Dat kan een kort proces zijn waarbij ik een muziekstuk of collage maak voor een uitvaart of afscheidsbijeenkomst. Het kan ook een creatief proces zijn, dat ik samen met de hoofdpersoon vormgeef.

Wie ben ik?
Ik ben Ivo Bol, componist, muzikant en performer. Ik werk daarnaast al jaren in de GGZ, op dit moment bij stichting Eiwerk. Mijn talent ligt bij mijn verbeeldingskracht en empathie. Ik maak muziek met geluiden die ik om me heen vind of verzamel als ik op reis ben. Geluiden die me inspireren en die ik een eigen verhaal laat vertellen.

foto: Koos Breukel

Wat kost het?
Wat iemand zelf wil of kan missen. Een redelijke richtprijs voor een ZZP-er is € 45 p/u.

Bel of mail me gerust en vrijblijvend

ivobol@xs4all.nl
06 28320408